Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

The "n" word

Οι αυτοκρατορίες που γκρεμίζονται έχουν - πέρα από άλλα - κάποια βασικά χαρακτηριστικά: Σκοτώνουν τους πληθυσμούς τους. Και δείχνουν την υπεροπλία τους στους υπόλοιπους. Τους "έξω". Τα έχουν γράψει διάφοροι... Από τον παππού Θουκυδίδη μέχρι το θείο Κάρολο.

Οι ΗΠΑ είναι χτισμένες πάνω στη καθυπόταξη των μαύρων, των αράπηδων, των νέγρων. Με διάφορους τρόπους. Η εκμετάλλευση των μαύρων έχει σαφέστατη οικονομική απόληξη. Που σημαίνει αυτοί θα είναι για πάντα σκλάβοι. Ούτε καν φτηνό εργατικό δυναμικό. Τζάμπα εργασία κι εξακοντισμένη υπεραξία. Στο τέλος αυτού του κειμένου το Κλάξον παραπέμπει σε πηγές. Για να ψάξετε.

Σίγουρα πάντως ακολούθησαν και οι υπόλοιπες μειονότητες όπως οι ισπανόφωνοι. Όπως με βεβαιότητα προηγήθηκε η μεγαλύτερη σε πραγματικούς αριθμούς γενοκτονία του πλανήτη: Αυτόχθονες της Ηπείρου. Οι γνωστοί μας, ερυθρόδερμοι ινδιάνοι.

Το Κλάξον θα εστιάσει σε μια λεπτομέρεια απόψε. Σε μια λεπτομέρεια που αποδεικνύει ότι οι ΗΠΑ χτίστηκαν πάνω στην καθυπόταξη των μαύρων, των νέγρων, των αράπηδων. Οι ΗΠΑ. Ο "διαχρονικός σύμμαχος της ψωροκώσταινας από την επανάσταση,  τον εμφύλιο, τον ψυχρό πόλεμο, το πασόκ, τη νδ, τον ΣΥΡΙΖΑ".



Στην εικόνα αυτή βλέπετε την "απολογία" του αμερικανικού στρατού για το έντυπο που καλωσορίζει τους αμερικανούς στρατιώτες-εθελοντές στη σαουδική αραβία. Γιατί απολογούνται οι ιθύνοντες του αμερικάνικου στρατού;

Γι αυτό:


Για το γεγονός ότι το 2018 καλούσαν  αμερικανάκια να στελεχώσουν τις δυνάμεις  της σαουδικής αραβίας (usmtm), σαν τουριστικό φυλλάδιο με εξαιρετικές παροχές  Και γράφανε επίσημα για νέγρους αραπάδες.

Το Κλαξονάκι όντας  "περίεργο", έψαξε να βρει γιατί 'απολογήθηκε' ο αμερικανικός στρατός. Και είδε πως τον Νοέμβριο του 2018 κάποιος stand up comedian που ονομάζεται Hasan Minhaj αφιέρωσε 5 δευτερόλεπτα για την επίμαχη παράγραφο. Το political correct κέρδισε; Ναι. Οι σφαγείς παρέμειναν. Ναι.  Δύο μέρες μετά το σόου του Χασάν υπήρξε η απολογία. Οι δολοφονίες συνεχίστηκαν για χρόνια.

Τετρακόσια χρόνια οι μαύροι δολοφονούνται κατά συρροή. Πάμε στις πηγές:


Πηγές:

1.The birth of a nation (δείτε πώς χτίστηκε η εικόνα του μαύρου)
ψάξτε (1)





ψάξτε (2)






ψάξτε (3)

https://aiora.gr/zinn_usa_history/?lang=el