Κάπου αλλού, "ψυχωμένοι ελληναράδες" και "ψυχωμένες μπατριώτισσες" επιτίθενται στα δικά τους παιδιά. Ησυχία, τάξη, ασφάλεια, θρησκευτικά, cheerleading και σανό...
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020
Κάποιοι αριθμοί ως μικρή απάντηση στα "νούμερα"
Στα Καμμένα Βούρλα "ψυχωμένοι ελληναράδες" και "ψυχωμένες μπατριώτισσες" αποκλείουν παιδιά από το φαγητό επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη σκατοψυχιά τους. Συνολικά πάντως, οι μπατριώτες τελευταία έχουν βρει ένα καινούργιο παραμυθάκι. Αυτό του διαχωρισμού όσων έρχονται από εμπόλεμες ζώνες και όσων υποτίθεται ότι δεν έρχονται από εμπόλεμες ζώνες αλλά αφήσαν τις ζωές τους και τα σπίτια τους για να κάνουν τουρισμό στας ευρώπας. Μπατριωτικές γελοιότητες ολκής και με περικεφαλαία.
Οι ανεγκέφαλοι μπατριώτες ας δουν κάποιους αριθμούς παρακάτω όπως δημοσιεύτηκαν τρεις μέρες πριν το κάψιμο της Μόριας στο εβδομαδιαίο δελτίο της ύπατης αρμοστείας του οηε για τους πρόσφυγες:
Στα νησιά βρίσκονται 27.200 πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο. Οι άντρες είναι το 48%. Οι γυναίκες είναι το 21% του πληθυσμού Τα παιδιά 31% (αγόρια 18%, κορίτσια 13%), εκ των οποίων 7 στα 10 είναι κάτω των 12 ετών ενώ το 12% είναι ασυνόδευτα ή έχουν χωριστεί από τις οικογένειές τους. Σαν αυτά που οι καμμενοβουρλιώτες τους απαγορεύουν το φαί... Εν ολίγοις, το 52% του πληθυσμού των φυλακισμένων στα ελληνικά νησιά είναι γυναικόπαιδα. Τρομαχτικό έτσι;
Ας δούμε την εθνοτική προέλευση αυτού του πληθυσμού:
– Αφγανιστάν 47%
– Συρία 19%
– Παλαιστίνη 6%
– Σομαλία 6%
– Κονγκό 6%
– Άλλες χώρες 16%
Δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων, σε ποσοστό 84%, προέρχεται από 5 χώρες. Το αν αυτές οι χώρες είναι εμπόλεμες ή τι σημαίνει γενικά εμπόλεμη κατάσταση ας το απαντήσει καθένας/ καθεμία αρκεί να μην είναι ούτε καμμένο, ούτε βούρλο.
Στη φωτογραφία πάνω: μασκοφόροι τουρκμένοι τζιχαντιστές απεσταλμένοι των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών...
Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020
Για να μην ξεχνιόμαστε
Σ' αυτόν τον τόπο τρώμε σκατά από τη μέρα που γεννιόμαστε. Κάποιοι/ες είχαμε το σθένος από τα μικράτα μας να αρνιόμαστε τα σκατά. Αυτό σημαίνει και σήμαινε πολλά πράγματα. Όπως, ας πούμε, την ευκολία των συμβόλων. Όπως, ας πούμε, την ανάλυση των γεγονότων και των εντολών. Κάποιοι/ες έφυγαν από τον τόπο. Κάποιοι/ες επέμειναν ως Δων Κιχώτες να "βάζουν ζητήματα". Κασσάνδρες λέγαν οι ευκολοζώητοι, ελλιτιστές λέγαν οι υπέρμαχοι των "πάνω" και "κάτω" πλατειών".
Το κλαξονάκι παραθέτει απόψε κάτι που όλοι και όλες έχουν δει στη Λέσβο: όσο εμείς δεν μιλάμε κάθε μέρα στον κόσμο, τόσο το κακό θα κερδίζει.